Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 geçim esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en oranlı fiyatlarla iye yürütmek ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane haber alabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın eminği derunin nazik öneme iye olan konstrüktif unsurlardır. Ivedi durumlarda emin bir kaçış temin etmek için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları ekseriya yangın dayanımı mualla malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Kullanılan kapı fitili derunin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Binalarda muayyen standartlarda yer alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yatay temel ve rabıt elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği karınin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri zirdaki gibidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

 Bir konstrüksiyonda yahut katlarında kâin her kullanıcı için, sair kullanıcıların kullanımında olan odalardan veya mekânlardan yaşamak zorunda kalınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara doğrudan ulaşım sağlamlanması gerekir.

Yangın kapıları kullanım düzına göre, rengine bakarak ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması adidaki gibidir

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni düşünce bâtınin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem esenlığını yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın simultane birlikte kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının nite açıldığını benzemek gerekir.

Projeye en elverişli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı essah kolayca oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Firmaların umumi olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; kötüda kâin Garaj yerine iniş midein Yangın kapısı istanbul fi yatı Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page